Lämna din häst på inridning, försäljning eller träning hos oss!

TRÄNING
" När jag hämtade hem min unghäst Audna från nästan 3 veckors träning hos Järnvägens islandshästar så blev jag så himla nöjd. Både Michis och Carro har tränat henne i ridning och parallelt har hon lasttränats av Michis. Jag är mkt nöjd med både ridträning och lastträning. Ridmässigt är det nästan som att få rida en ny häst. Mycket lättare att få lösgjord i ridningen. Härligt att kunna trava henne på volt i flera varv ★ (det var omöjligt för mej tidigare)Tölten på henne går nu att rida i både arbetstölt samt lite ökat.
Jag kan varmt rekommendera Järnvägens islandshästar till alla som letar efter en verksamhet där man är noga med hästarnas välbefinnande, lägger upp en planerad målinriktad träning samt samt är måna om att även du som ägare till hästen känner dej delaktig!"

INRIDNING
"Jag och Oskar var på kurs för Peter Häggberg i helgen, det gick jättebra Tänkte bara berätta att han fick jätte mycket beröm och flera gånger påpekade Peter att han fått en jätte bra grundträning. Så det får du ta som en komplimang. "

 

Inridning:

Vill du ha en häst som fungerar i den vardagliga hanteringen? Som är positiv, omskött, väl förberedd för sin uppgift som ridhäst och som fått de rätta verktygen?
Då ska du lämna din häst på inridning hos oss!

 


Pris:
8 veckor- 7800 kr ink moms.

Uppstallning, strö, grovfoder, full service. Ej hovslagare, kraftfoder eller eventuella veterinärkostnader.

(Utbildade C-tränare)

Vidarutbildning/tillridning:
Vi erbjuder utbildning av häst för ev. försäljning, vidarutbildning eller problemlösning.

Pris
Träning/vidarutbildning:
1 vecka 1850kr
2 veckor 3050kr
3 veckor 4150kr
4 veckor 5000kr ink. moms
(andra priser gäller hingst)

Priserna ovan gäller lösdrift. Vid box tillkommer 100 kr/vecka. 500 kr per månad om hästen står längre tid.
 

Försäljning
Vi rider hästen 3-4 dagar i veckan, står för full skötsel, aktiv annonsering, fotografering, film om så önskas, kontakt med spekulanter, visning av häst, bokning och närvarande vid veterinärbesiktning. Vill du att Din häst ska säljas men vill utveckla denne först? Det går bra att lämna på träning innan försäljningsuppdraget startar.

Pris:
4000/månad + 10 % provision
(andra priser gäller hingst)

FÖRSÄLJNING
"Jag bestämde mig för att sälja min häst Djarfur och vände mig till järnvägens islandshästar! Allt gick väldigt lätt, under 5 veckors period blev han tränad och jag fick uppdatering antingen via telefon eller genom besök varje vecka för att se utvecklingen! Vilken va väldigt stor på bara några veckor! Carro o Michis är inte bara väldigt duktiga, utan har även varit väldigt uppmuntrande och positiva under hela tiden vilket gjorde mycket! Innan han ens satts ut på försäljning hade dom hittat en köpare! En köpare som passade väldigt bra in på vad Djarfur behövde för att utvecklas vidare! Allt kändes väldigt tyckt genom hela den här perioden och jag är extremt glad över att jag vände mig till järnvägens islandshästar då jag skulle tycka de hade vart extremt svårt och jobbigt att göra de här på egen hand. Tack!"