Järnvägens hästar

Ernir frá Reykjavik

Född 1994

Ernir skulle kunna beskrivas som Järnvägens farbror. Han presterar både på topp på tävlingsbanan och med de minsta eleverna på ryggen.

Djakni från Skogsstjärnan
Född 2004
Hingsten som har Det. Världens raraste som ser ut som vilken häst som helst. Under ryttare visar han gärna upp sig desto mer! Under 2015 gör Carro och Djakni sin debut tillsammans. Se fler bilder under fliken "hingst".

Hrimfaxi frá Gudenådalen

Född 1996

Hrimfaxi eller Lurifaxen som vi kallar honom ger verkligen skäl för sitt namn. Lurifaxen har ett hjärta av guld med många busiga upptåg han gärna genomför. Det bästa han vet är när någon pysslar med honom och ger honom uppmärksamhet. Hästen som står vid grinden och väntar på att bli pussad på!

Fála från Slätterne
Född 2002
En stor dam som innan sin mammaledighet blev väldigt populär både på barn och vuxenlektionerna.

Fála är ett femgångssto som sommaren 2015 får ett Soldanföl om allt går enligt planerna!
 

Vördur frá Sandholaferju

Född 2001

Vördur är våran klippa i alla lägen. En kille som är populär bland de kunniga ryttarna pga sina ridbara gångarter, men anpassar sig gärna och tar han om de små och ovana ryttarna. Vörre har genom åren utvecklats enormt från att haft 3,5 gångarter till 5 starka fina ridbara gångarter. Han tävlas också och slutar aldrig överraska!

Sindri fra Vallanesi
Född 2002
Sindi är femgångshingsten med det lilla extra! Utstrålning, pondus, power och ett underbart psyke samanfattar denna häst bra. Tillsammans med Michaela ska dom göra premiär 2014. Mer info finns under fliken "hingst". Välkommen att lämna ditt sto på betäckning!