Våra hästar

Ernir frá Reykjavik

Ernir skulle kunna beskrivas som Järnvägens farbror. Han presterar både på topp på tävlingsbanan och med de minsta eleverna på ryggen.

Viking från Juse

Stor och svart skönhet som kommer satsas på 2018. Hans helsyskon har visat sig väldigt lovande och Viking är nog inget undantag. Inriden och ska fortsätta utbildas.

Eilifur från Engäll

Eilifur är vår förstfödda häst på gården. Han är efter legenden Garri frá Reykjavik och nedärvt sin pappas jämnstarka gångarter och trevliga lynne. Eilifur är lugnet själv och kan uppfattas som blyg tills man lär känna honom. 

Hrimfaxi frá Gudenådalen

Hrimfaxi eller Lurifaxen som vi kallar honom ger verkligen skäl för sitt namn. Lurifaxen har ett hjärta av guld med många busiga upptåg han gärna genomför. Det bästa han vet är när någon pysslar med honom och ger honom uppmärksamhet. Hästen som står vid grinden och väntar på att bli pussad på!

Fála från Slätterne

"Är man stor, måste man vara snäll" är Falas motto. Hon är nämligen väldigt vänlig och mjuk själ som gillar likasinnade. 
 

Gustur från Mariedahl

Stor och trygg valack som ska vidarutbildas. Påminner mycket om vår Vördur med sitt stabila psyke. 

Vördur frá Sandholaferju

Vördur är våran klippa i alla lägen. En kille som är populär bland de kunniga ryttarna pga sina ridbara gångarter, men anpassar sig gärna och tar han om de små och ovana ryttarna. Vörre har genom åren utvecklats enormt från att haft 3,5 gångarter till 5 starka fina ridbara gångarter. Han tävlas också och slutar aldrig överraska!

Sindri fra Vallanesi

Sindi är femgångshingsten med det lilla extra! Utstrålning, pondus, power och ett underbart psyke samanfattar denna häst bra. Tillsammans med Michaela ska dom göra premiär 2014. Mer info finns under fliken "hingst". Välkommen att lämna ditt sto på betäckning!

Diablo från Engäll

Diablo fick en tuff start i livet och blev biten av vilddjur redan som åring. 
Med hans skada fick han omvårdnad flera gånger per dag och han verkade förstå att vi gjorde detta för att vara snälla. Idag är han glad och frisk och tycker mycket om människor. Han har mycket gemensamt med sin pappa Sindri ovan.  

Gixer från Engäll
Stor och långbent Soldanson som visar stora luftiga rörelser redan som liten. 
Blivit valack och ska om några år ridas in. 

Mamma är Falá här bredvid. 

Helgi från Mariedahl
Uttrycksfull valack med pepparkornsögon! Snäll och orörd som ska ridas in  hösten 2018.