Saluhästar

Just nu lägger vi mycket tid på våra blivande ridhästar. Unghästarna rids in för fullt och tränas. Letar du efter en blivande vän? Tävlingshäst? Eller framtida ridhäst?

Kontakta oss! Alla hästar är uppfödda på gården, i flock, snälla i all hantering och en bra grund som blivande ridhäst. Superstam på de flesta!

Falá från Slätterne

Detta sto har givit oss en av de mest lovande avkommor vi fött upp, varit en toppenbra uppfostrare i flocken och en populär häst i vår verksamhet hos dem duktiga ryttarna. Tyvärr kan man inte samla hästar så nu finns det tillfälle att köpa en genuint genomgo häst.

Femgångare med passen nära tillhands som separerar gångarterna mer och mer för varje tillfälle. Är lyhörd och rida och vill gärna vara tillags och göra rätt. Missförstår hon så fryser hon till och väntar nya kommandon. Hon kan bli lite osäker om hon får för många direktiv på en gång och tappar självförtroendet. Beröm, tydlig koordinerad ryttare med balans och tålamod gillar hon . Då är hon en supersnäll häst som går genom eld för Dig. 

Gått med i verksamheten med elever som är just de ovanstående och varit en riktig favorit. Bland annat en 9 årig tjej som behärskade henne utan problem både på banan och ute. Vill ha en ryttare som vet vad hon/han gör.

Född 2002 och är stor/grov över 140 cm mkh. 

Fått ett föl innan vi ägde henne som också ska vara riktigt fina.
Trevligt lynne i hantering, aldrig "stoig" och gått med många olika hästar i hagen och anpassar sig i flocken. 

Vi har inte brottom att bli av med denna diamant!

PRIS: 35.000:-

 

Letar du häst?
Vi har alltid flera tillsalu och alla hästar är inte ute på annons. Kontakta oss vad du söker!

Innan hästarna kommer ut på annons har vi fotat, filmat och tränat hästen under en period. Annonsering sker löpande. Hittils har vi sålt alla hästar vi förmedlat!

Mer info om respektive häst samt bilder lämnas på begäran.

Sugen på att lämna på försäljning? Se fliken ovan för info och priser.