Turridning

I den vackra västmanländska naturen går våra turer över stock och sten, längst traktorvägar i skog och mark.

.

Tiderna är ungefärliga beroende på tempo. Vi har enbart små grupper på våra turer, aldrig större sällskap än fyra personer för att alla ska få sin uppmärksamhet under ridturen. Vid större grupper än fyra delar vi gärna in turen där ena gruppen rider och andra fikar och sedan växlar.


Tre standardförslag på turer:

1,5 h tur för den som njuter av en något kortare stund på hästryggen! Skog, traktorvägar och annan terräng rider vi i beroende på önskemål och ridvana. Tempot vi håller är också beroende på önskemål och ridvana. Vi börjar alltid på ridbanan för att stämma av kemin och gå igenom grunderna.
När vi är tillbaka avslutar vi med fika.
450 kr/person.
2,5 h tur för den ridvane som vill ha en längre upplevelse i naturen på hästryggen. Vi rider på traktorvägar och skogsstigar. Om vädret tillåter så fikar vi vid någon av rastplatserna efter vägen, annars spar vi det till efter turen i vårt varma kök.
750 kr/person.

Allt i ett är turen som gör ridupplevelsen komplett! Kanske var de ett tag sedan Ni red? Eller kanske aldrig ridit förr?
Då kan det vara skönt att få en lektion innan vi rider ut. Vi börjar med 40 minuter på ridbanan för någon av våra utbildade instruktörer. Sedan rider vi ut på en turridning ca 50 minuter.
500 kr/person.


Bokning av turer sker endast via telefon: 070-7976943 eller mail

Viktgräns: 90 kg!

Maxantal på en turridning beror på ridvana och vi kan blanda sällskap.
Avbokning sker senast 24 h innan, annars debiteras halva summan.

Betalning sker på plats med kort eller kontant eller swish.